Over Kruiden Wouter

Opgelet niet ondersteunde browser

De browser die u gebruikt wordt niet ondersteund door de toepassing. Gelieve Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.

Ik ben Wouter De Raedt, een jonge ondernemer van 26 jaar. Sinds ik in 2009 als 14-jarige gestart ben aan de Tuinbouwschool in Melle was ik al zeer geïnteresseerd in de kruiden- en groenteteelt. Naarmate de jaren verstreken, kreeg ik steeds meer fascinatie voor kruiden en de mogelijkheid om deze biologisch te kunnen opkweken. Ik heb jaren in mijn eigen serre in de tuin zelf kruiden gekweekt voor eigen gebruik, maar ik zag het groter, veel groter. Ik wou mijn passie kunnen delen met anderen.

Vandaag ben ik blij dat ik u Kruiden Wouter kan voorstellen, mijn bedrijf waar ik jaren van gedroomd heb. Kruiden Wouter zal een ecologisch plantgoedbedrijf zijn te Gavere. Momenteel start ik met een teelt die nog niet volledig biologisch zal zijn, maar verder kweek ik de planten wel op met volledig biologische materialen. Ik hoop natuurlijk op termijn op een volledige bio-teelt te kunnen overschakelen.

Indien u graag specifieke kruiden, fruit en groenten in uw moestuin of kruidenbak wil, contacteer me zeker. Ook voor advies kan u steeds bij mij terecht.

Groeten,

Kruiden Wouter InstagramFacebook